RO Study
👤
AndreiCurcudel
AndreiCurcudel
10-06-2021
Limba română
a fost răspuns
cei cinci valoare cardinala
Răspuns :
Cristypapusoi
Cristypapusoi
11-06-2021
Valoare substantivală.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Notă Merit?Test De Evaluare StadialăSe Acordă 1 Punct Din Oficiu.- 1. În Triunghiul MNP Cu *M= 90°, Construim Înălţimea MQ, QE NP. Ştiind CăKN = 30° Şi QP =
Va Rog Am Nevoie De Acest Exercitiu CorectL-am Facut Cu Chatgbt Dar Vreau Sa Verific Daca Este Bine Facut Va Rog Frumos Am NevoieRezultatele De La ChatGBT:cos(a
2. Numeşte Cele Două Personaje Care Apar Întext Şi Precizează Câte O Însuşire A Fiecăruia.personajul Însuşirea Personajului→r
Anul Trecut Anul Trecut Mama Tata Și Raluca Aveau Împreună 62 De Ani Câți Ani Vor Avea Împreună Peste Un Deceniu Problema Nr119 Pag 166
Completează Harta Textului Titlul Textului Numele Autorului Evenimente Personaje Când Se Petrece Întâmplarea Unde Se Petrece Întâmplarea Impresie Personală Pădu
Ma Ajutati Cu Rezolvarea
5p 2. Se Consideră Expresia E(x)= (x+1 4x(x-2) X-1 + -1 X+1 -,* € £−{1, 1}. X+1 4x(x-2) 5x-1 2p A) Arată Că + X-1 X2-1 = 3p B) Demonstrează Că Pentru Orice X =
Unitatea De Masura A Inductantei Exprimata In Unitati Si
Prezinta In Minimum 50 De Cuvinte Perspectiva Narativa A Fragmentului Dincolo De Nisipuri De Fanus Neagu
Va Rog Frumos!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️