RO Study
👤
XXAlexraXx
XXAlexraXx
10-06-2021
Germana
a fost răspuns
Ce este in poza va rog
Răspuns :
Miha277777
Miha277777
10-06-2021
Răspuns:
ins, in den,vor dem,im die,ins, neben der,hinter die.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Autoturism A Parcurs Un Traseu In Doua Zile. In Prima Zi Autoturismul A Parcurs 30% Din Lungimea Traseului, Iar In A Doua Zi Autoturismul A Parcurs Restul De
1)Continuati Urmatorul Text Sub Forma De:a) Descriere b)dialog,,Danut Se Aseza Langa Fereastra,hotarat Sa Citeasca.Abia Deschise Cartea Cand,afara,se A
Aflati Masurile A Doua Unghiuri Suplementare, Daca Diferenta Lor Este Egala Cu 70 Grade. astept Raspunsul Vostru
Dati-mi Va Rog Frumos informatii Si Aplicatii despre Urmatoarea Relatie : (a;b) X [a;b] = A X b .
Afla Trei Numere Știind Ca Al Doilea Număr Este Jumătate Din Primul Număr, Al Treilea Număr Este O Treime Din Primul Număr, Iar Suma Lor Este 77.
Un Elev A Lucrat 5 Supra 8 Din Tema La Matematica. Aflati Ce Fractie Din Tema Mai Are De Lucrat Elevul
O Compunere De Maxim Doua Referitoare La Alegerea Pe Care Ati Dori S-o Faceti Pentru Viitorul Vostru.
Va Rog Repede Îmi Trebuie Sa Mă Ajutați Cu Problema: Trei Elevi Au Obtinut La Un Concurs 375 De Puncte.al Doilea Elev A Obtinut Cu 15 Puncte Mai Mult Deca
De Cîrligul Unui Dinamometru Sînt Suspendate Pe Rînd Două Corpuri.După Suspendarea Primului Corp , Dinamometrul Indică 1,6 N,iar După Suspendareacorpuluial Doil
Ajutor!! Pls. Ajutati-ma!Scrie In Jumatate De Pagina Despre Fram!