RO Study
👤
Eeweetreere
Eeweetreere
09-06-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog urgent ex 3 și 5
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
09-06-2021
Explicație pas cu pas:
3. c)
4. Radu a calculat corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Matrici Inversabile Demonstrati Ca B= (1/6)A^2 Este Inversa Matricei A: A= 0 3 0 0 0 2 1 0 0 Am Urmat Pasii Urmatori : 1. Am Calculat Det(A) Pentr
Analizați Morfologic Si Sintactic Cuvintele In Ghilimele Din Enunțul: a) Samson "își" Îndestulare "foamea" Si Se Desfăta "privindu-i Cu Ochii Luminati De Aminti
Care Sunt Formele Muzicale?
Un Copil Socoteste Ca In Urma Cu 4 Ani Tatal Sau Era De 4 Ori Mai In Varsta Decat El, Iar Peste 12 Ani Ani Va Fi De 2 Ori Mai In Varsta Ca El. Ce Varsta Are Tat
Scrie Corect,dar Cu ... Neadevaruri.,care? Intr-o Vara,de Craciun, M- Am Urcat Intr- Un Capsun. Si - Am Cules Intr-o Ulcea.. Nuci ,mere Si O Viorea.
Va Rog Sa-mi Spune-ti Cum E Corect '' Alexandru Lapusneanul Sau Lapusneanu ? (nuvela - De Constantin Negruzzi)
Un Trapez Are 3 Laturi De 15 M; 18m; 23 M Iar Perimetrul De 83 De Cm.aflati A Patra Latura.
Suma Varstelor (în Ani) A Trei Frați Și Al Tatălui Lor Este 54. Aflați Vârstele Fraților, Știind Ca Acestea Sunt Reprezentate De 3 Nr Impare Consecutive Și Ca
Ex 2 Repede Dau Coroana
Calculati Volumul Cilindrului Circular Drept Despre Care Stim Ca Daca I Se Mareste Raza Cu 3, Atunci Aria Laterala Se Mareste Cu 30pi(inaltimea Ramane neschimba