RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-06-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog nu stiu ultima întrebare!
Răspuns :
Cristina383822
Cristina383822
09-06-2021
People take care of it by planting trees and collecting glass and paper to recycle
Sper ca este bine si sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Masurile A Patru Unghiuri In Jurul Unui Punct,daca Fiecare,incepand Cu Al Doilea Are Masura Cu 18 Grade Mai Mare Decat Masura Celui Precedent.
Va Rog Sa Ma Ajutati Construiti Propozitii In Care Sa Utilizati Forma De Genitiv A Urmatoarelor Substantive Compuse Buna-credinta Ciubotica-cucului Sare-d
Va Rog Ajutatima Indicati Formele De G.D. Singular Articulate Cu Articol Hotarat Ale Urmatoarelor Substantive Compuse : Blocnotes Lungmetraj Untdelemn F
Cine Mă Ajută Și Pe Mine La Exercițiile 1 Și 5? :) Mulțumesc Frumos! ;)
Stiind Ca 7a+3b/5a+b=8/5.Calculeaza A/b.
Va Rog Ajutatima Indicati Formele De G.D. Singular Articulate Cu Articol Hotarat Ale Urmatoarelor Substantive Compuse : Blocnotes Lungmetraj Untdelemn F
Care Sunt Sentimentele Care Se Desprind Din Poezia Sonet De Mircea Catarescu? Mai Detaliat Va Rog.
Alcatuieste Un Text Despre Prietenie Care Sa Inceapa Cu Propozitia : La Inceput Nici Nu L-am Bagat In Seama. In Text Sa Participe Personaje, De Descris Vestimen
Care Este Sinonimul Cuvantului '' Ca'' Din Contextul, ''se Aprinde ''ca'' Para Focului''???
SE Da Sirul De Rapoarte Egale X Y 40 . Determinati X,y Si Z Stiind Ca X+y =12 - = - = -