RO Study
👤
Lucian6916
Lucian6916
09-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog am nevoie repede dau coroana
Răspuns :
Alexpaulacozma
Alexpaulacozma
09-06-2021
Răspuns:
Ai raspunsurile de la pagina 183
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Urna Sunt 12 Bile Albe, 26 Bile Rosii Si 36 Bile Verzi.a) Calculati Probabilitatea Ca, Extragand La Intamplare O Bila Din Urna, Aceasta Sa Fie Rosie?b) D
Din Produsul Numerelor 9 Si8 Marit Cu 148 Iar Cel1 Mai Mare Numar Par De Doua Cifre
Unde Oare E Mai Bine Sa-ti Petreci Vacanta. La Munte Sau La Mare . Gaseste Si Scrie Cel Putin 2asemanari Si 2 Deosebiri
Aratati Prin Ex Functia De Subiect Si Nume Predicativ In Cazurile N,Ac,G(exp Prin Substantive Si Pronume)
Fie Unghiul ABC Cu M(B)=90° Si M(C)=60°. A)Daca BC =3,2 Cm,calculati Lungimea Ipotenuzei Triunghiului ABC. B)Daca AC =7cm,calculati Lungimea Catetei [BC].
Se Considera Triunghiul ABC,cu Masura Unghiului A De 90de Grade Si Punctul D Care Apartine Lui AC Astfel Incat C,A,D Coliniare Si [AC] Congruent [AD].Demonstrea
O Ladă Cu Banane Cântărește 42 Kg. După Ce Se Vinde O Jumătate Din Cantitatea De Banane Lada Cântărește 22 Kg. Care Este Greutatea Lăzii Goale?Va Rog Ajutați-mă
Stabileste Cazul Si Genul Adjectivelor :(marfurilor)aduse Si Vechiul (centru)
Va Rog Ajutatimaa! Cu Asta Am Nevoiee
In Tabara De Ski Elevii Au Participat La Un Concurs De Cobra Re Printre 10 Jaloane.Fiecare Jalon De Pasit Aduce 10 Puncte ,iar Jalon A Tins Aduce O Pena