RO Study
👤
Bagadariagabi
Bagadariagabi
09-06-2021
Matematică
a fost răspuns
1250 dg-400 cg ×2= ? g​
Răspuns :
Mama80
Mama80
09-06-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii Regente Acceptabile Pentru Subordonatele Propuse ...... La Ce Nu M-am Gindit Pina Acum. ........cu Cine Nu M-am Asteptat. ........din Ce
De Ce Sunt Importante Cartile?
Formați Numerale Ordinale De La Urm.numerale :1.34;2. 127;3. 256;4. 1200;5. 1988;6. 2010;.Imi Trebuie Urgent, Scrise Cu Litere...Mulțumesc Mult! !!!
Salut la Toti Imi Trebuie Un Eseu Cu Tema Cite Lacrimi Are un Delfin va Rog Frumos
De Caractericat Poezia Lui M. Eminescu ,cind Amintirile Dupa Urmatorii Parametro 1)tema Poeziei 2)motivele 3)simbolurile
Va Rog Ajutatimaaa..!!Scrie O Compune Pe Tema "Personajul Meu Preferat" Realizit Portretul Moral Al Personajului:Personajul Preferat Eu Lam Ales Pe Domnul Trand
Dati Exemple Din Viata Cotidiana Din Obiecte,parti Din Obiecte Ambalaje Ce Au Forma De: A)piramida b)prisma c)trunchi De Piramida d)cilindru e)con f)trunchi D
Indica Denumirea Punctului Extrem De Vest Al Africii Si Denumirea Tarii Pe Teritorul Careia Se Gaseste Va Rog
Salut la Toti Imi Trebuie Un Eseu Cu Tema Cite Lacrimi Are un Delfin va Rog Frumos
1. Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate: 1. Ma= 2. Cuvintelor= 3. Sa Stiu=