RO Study
👤
Doroshdaniela
Doroshdaniela
08-06-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutati-ma va rog! dau coroana!
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
08-06-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti propozitii Cu Cuvantul Mucenic Si Turbari
Intr-o Cutie Avem Un Numar De Bomboane.Daca Le Impartim In Mod Egal La 4,6,8 Sau 9 Copii,raman De Fiecare Data 2 Bomboane.a)verificati Daca In Punga Pot Fi 146
Hei..Imi Puteti Spune Va Rog 3 Propozitii Cu Conform Sa Fie Pe Rand:a) Subst.b)pronume (nu Coteaza De Care)c)numeral.Va Rogg Spuneti-mi Pana Maine. Multu :-*
Care Sunt Ioni Poliatomicu: Formula Chimie La: ion Amoniu: hidroxig: sulfatul: azot: carbonat: sulfat Acid:
In Curtea Bunici Sunt Gaini Si Iepuri.Cati Iepuri Si Cate Gaini Sunt,stiind Ca Au In Total 27 Capete si 84 Picioare
Mi-ati Putea Da Cam 3-4 Logo-uri (fara Pepsi, Helo Kitty, Mc Donalds, Kfc, pepsi , Cola,fanta, Alte Sucuri,masini Si Mozilla :)) ) si Sa Imi Ziceti Ce Ar Putea
Fie Un Triunghi Isoscel ABC Cu Baza BC,avand M(<A)=20 De Gradea)aflati Masura unghiului Determinat De Inaltimea BD Si Bisectoarea BE A Unghiului ABCb)interse
Intr-un Grup Sunt 28 De Elevi.Daca Di Grup Pleaca Patru Baieti,atunci Numarul Fetelor Devine De Trei Ori Mai Mare Decat Al Baietilor.Cati Baieti Si Cate Fete Er
Am Nevoie Urgent De Un Referat Despre Fericire. Multumesc
Stiind Ca Lungimea Terenului De Fotbal Masoara 11 dam,iar Latimea 5 Dam,aflati Cati Metri Masoara Perimetrul Terenului.Va Rog Mult!!