RO Study
👤
Altazzar
Altazzar
08-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati-mă!!!
Răspuns :
Victorrenko33
Victorrenko33
08-06-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Nu Este Bine Să Torni Apă Fierbinte Întru -un Pahar(sau Borcan) Din Sticlă Aflat La Temperatura Camerei?
Spunetimi Va Rog Primele 2 Adjectivele Din Această Strofă Cînd Aspră Mă Scutură Seara Din Ziduri Prin Pomi Intomnati Mă Sprijin Cu Fundul De Tara Străbunilor
Latimea Este De 15 M. Lungimea Este Egala Cu 6/5 Din Latime. Care Este Perimetrul Si Aria Dreptunghiului?
Dubleaza Diferenta Dintre Treimea Si Patrimea Nr 24
Rata Dobanzii Incasata De Catre O Banca Pentru Creditele Acordate Este De 40% Iar Dobanda Platita Pentru Depozit Constituite Este De 30% Calculati Castigul Banc
O Rezervație Naturală Pentru Animale Sălbatice Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lățimea De 880m,iar Lungimea De 4 Ori Mai Mare .care Este Perimetrul Rezervației?
AJUTOR !!!! Daca Un Grupde Elevi Se Aseaza Cate 2 Intr-o Banca ,ramanand 9 In Piceoare Daca Se Aseaza Cate Trei In Banca Raman 7 Banci Goale Si Una Ocupata Cu U
Cand Clorul Se Combina Cu Un Metal Alcalin, Formula Compusului Este: A) MCI B) MCI2 C) M7CI D) MCI3
Se Considera Trapezul Isoscel ABCD Cu ABllCD. Daca Cos A= √2 Supra 2 ,determinati M( Ajutati.ma
Ce Sunt Stepele Din America De Sud?