RO Study
👤
Mistodiep851
Mistodiep851
08-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana! Am nevoie urgent! Plzz
Răspuns :
Petricaraducan811
Petricaraducan811
08-06-2021
Răspuns:
este fore greu nu stiu eu dastea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doar Cele Incercuite. Dau Coroana
Ajutati-ma La Exercitiul 1
Prezinta ,sub Forma De Dialog O Conversatie Amuzanta Intre Un Copil Si Un Adult Va Rog Este Urgent Dau 5 Stele,inima
Cine S-a/s-au Ocupat De Camile? S-a Sau S-au? VA ROG DAU COROANAContext:gazdele S-au Ocupat De Camile
Am Nevoie Repedeeeeeeeeeee!!! Trapezul Dreptunghic Abcd Are Masura Unghiului Ascutit De 60 De Grade, Iar Diagonala BD Este Bisectoarea Unghiului B (m Unghiului
Rezumat ,,Buinca Mi-a Spus Să-ți Spun Ca-i Pare Rău “de Frederik Backman Urgent Mi-a A Dat Diriginta Mea De Citit O Carte Și N-am Terminat-o Și Pe Unu 1 Septemb
Care Este Raportul Molar 1,3 Butadienă:cloretena În Elastomerul Ce Conține 24,74% Clor, Procente Masa?
Fie N Un Numar Natural Care Impartit La 19 Da Restul 3 Si Impartit La 53 Da Restul 7. Ce Rest Se Obtine Dacaimpartim Numarul N La 2014?
A) Creează Perechi Asemănătoare Celor Din Model.Model: Brățară Auriebrăţări Auriirochie Roşiebluze Cafenugeam Fumuriu Inel Argintiu Bluză Cafeniefrunză Arămieha
Transcrieti Din Text Doua Verbe La Modul Imperativ,apoi Scrie Forma Negativa A AcestoraVa Rog Dau Coroana Si Max De Puncte