RO Study
👤
Temeteme123
Temeteme123
09-05-2015
Matematică
a fost răspuns
4+(-5)*(+2)=..................
Răspuns :
Ecaterinagraur
Ecaterinagraur
09-05-2015
4+(-5)x(+2)=
(-5)x(+2)=-10
4+10=
14
Raspuns.
14
Answer Link
Sadrisali
Sadrisali
09-05-2015
-5 * +2=-10
4-10=-6
asa e regula
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creaţi Un Scenariu Pentru O Scenă De Teatru Care Să Aibă Loc În Roma Antică. Gândiți-vă La o Situație Sau Un Eveniment Care Să Ilustreze Viața Cotidiană A Roman
5. Legume? Într-o Zi, La Anumite Ore, S-au Înregistrat Următoarele Tempe Ora Temperatura 7 9 11 14 1°C 2°C 5°C 9°C Da A) La Ce Oră S-a Înregistrat Cea Mai Mică
Un Pătrat Și Un Dreptunghi Au Același Perimetru Perimetrul Dreptunghiului Este De 84 Iar Lățimea Cu Este Cât Jumătate Din Lungime Află Lungimea Și Lățimea Drept
Va Rog Ajutatima Urgent Pe 4 Tot Pe 5 Tot
Observe L'encadré Et Complète Les Phrases. A. Les Touristes Marchent Dans Paris B. Victor Et Ayoub Veulent Visiter C. Visiter D. Ma Grand-mère Regarde La Journé
Imi Trimite Cineva Tema De La Stiinte Ale Naturii
Locatia Lui Anvers Pe Harta, Explicati In Cuvinte ( E In Belgia Apropo ) Nu Prea Lung Ca E Doar O Propozitie Pt Un Eseu
Salut, Am Temă Să-mi Descriu Idolul.idolul Meu Este Iuliana Si Ana Beregoi .nu Pot Alege Intre Ele.le Puteți Descrie Într-un Singur Text.vă Rog.
Vă Rog Am Mare Nevoie Polinoame
Compară Mijloacele De Transport Folosite De Personajele Din Text Cu Cele Care Se Utili- Zează În Zilele Noastre.(textul ,,La Medeleni")