Răspuns :
4 + 4 + 5 × ( 6 × 6 : 6 - 6 ) + 7 - 8 : 8 × 9 =
8 + 5 × ( 36 : 6 - 6 ) + 7 - 1 × 9 =
8 + 5 × ( 6 - 6 ) + 7 - 9 =
8 + 5 × 0 + 7 - 9 =
8 + 0 + 7 - 9 =
8 + 7 - 9 =
15 - 9 = 6
( n -am.inteles ce este cu 4 , din fata exercitiului, unde incepe adunarea 4 + 4. Este 4, 4 cumva sau e pus din greșeală? )
4,4+4+5 (6x1-6)+7-8:8x9=
4,4+4+5 (6-6)+7-8:8x9=
4,4+4+0+7-1x9=
4,4+4+0+7-1x9=
8,4+4+7-9=
12,4+7-9=
19,4-9=
10,4=
Nu stiu dacă este bine!
Sper ca te-am ajutat.
4,4+4+5 (6-6)+7-8:8x9=
4,4+4+0+7-1x9=
4,4+4+0+7-1x9=
8,4+4+7-9=
12,4+7-9=
19,4-9=
10,4=
Nu stiu dacă este bine!
Sper ca te-am ajutat.