RO Study
👤
Opereta
Opereta
07-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Exercitiile 1,2,3,4.Va rog !!!
Răspuns :
Andreutzakriss
Andreutzakriss
08-06-2021
Explicație pas cu pas:
..................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propoziții Cu (,)cuvintele Adorabil,privat Și Descurajare
Scrieti Ecuatia Dreptei Ce Trece Prin A (-3,-4) Si Este Paralela Cu Axa Ox
Buna ..am Și Eu Un Exercițiu La Care Nu Înțeleg O Parte Din Rezolvare.atasez Poza....nu Înțeleg De Unde Vine 5 De Lângă 40. Mulțumesc
1.ABCD-patrulater Convex ∡A=45° ∡B=63° ∡C=143° --------------/-- ∡D=? 2.ABCD-patrulater Convex ∡A=90 {∡B,∡C,∡D}dirct Proportional Cu {5,6,7} ∡A,∡B,∡C,∡D=? ABCD
Cat Este Radical De Ordin 3 Din 3?
Sa Se Calculeze Perimetrul Si Aria Unei Foi De Hartie Cu L=25 Cm Si Latimea 12 Cm. La Final Exprimati Rezultatul In M Respectiv M²VA ROG AM NEVOIE DE AJUTOR
9. Completează Spațiile Libere Cu Termenü PotrivitiPlaneta Pământ, Numită Si...... Sau......... Are Formaunei ... ............ Şi Suprafața Sa Este Acoperită Cu
Dau Coronită Pentru Ca Un Corp Asezat Pe Un Plan Înclinat De Unghi A= 30° Fie In Echilibru Coeficientul De Frecare Dintre Corp Si Plan Sa Fie Egal Cu: A. 0,577B
Suma A Două Numere Este 1 246, Iar Diferenta Este 1 234. Află Cele Două Numere. Va Rog Sa Ma Ajutati
Pretul Uncalculator Este De 2 800lei . Dula O Reducere Cu 20%, Pretul Acestuia Devine : A. 2 200lei , B 2 000 , C 2 240lei , D 2 600lei