RO Study
👤
Cbvl
Cbvl
09-05-2015
Limba română
a fost răspuns
care este poetul national al romaniei?
Răspuns :
Anaroxana69
Anaroxana69
09-05-2015
Poetul national al Romaniei este Mihai Eminescu.
Answer Link
Elenacristache1
Elenacristache1
09-05-2015
Poetul national al Romaniei este
Mihai Eminescu
.
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 4 Va Rog Mult. Dau Coroana. E Fff Urgent
Urgent 10 Puncte! Ce Insemna Elemente De Calcul Matematic.? Adica La Fizica Profesorul Ne A Dat Recapitularea Pt Test Si Zice Asa. 1. Elemente De Calcul Matemat
Stabileste Valoarea Morfologica Din Text A Cuvintelor Subliniate: N-am Mai Trecut De Mult Prin Sat Si-mi Spune/Un Om Ce De Pe-acasa A Venit"prin""si""spune""ce"
Urgent! Îmi Trebuie Masculinul La Randunica
Doua Momente In Procesul De Divizare Politica A Europei.
Calculati Suma: Sn= 1 Supra 1*√2+2*√1 + 1 Supra 2 * √3 + 3 *√2 + ... + 1 Supra N√*n+1)(n+1)√n
Unul Dintre Laturile Unui Triunghi Isoscel Are Lungimea Egala Cu 30cm Iar Pe Dreapta Triunghiului Isoscel Este Egal Cu 96cm .Calculati Lungimea Celei De-a Treia
Realizează O Compunere Narativă Despre Animalul Tău Preferat. În Compunere Trebuie: -să Formuleze Un Titlu Expresiv Personalizat Al Textului Redactat De Tine-să
Calculeaza: a)suma Dintre Triplul Lui 45 Si Jumatatea Lui 90. b)jumatate Dintr-un Sfert Din Triplul Nr 400.Va Rogg Este Urgent.... Cel/cea Care Scrie Primul/pri
Planta Ierboasa Cu Flori Violete Din Padurile Noastre Care Infloreste Primavara Devreme A 3-a Litera Este O