RO Study
👤
Tatardarius039
Tatardarius039
06-06-2021
Limba română
a fost răspuns
mă puteți ajuta va rog frumos
Răspuns :
Cristizahanagiu2345
Cristizahanagiu2345
06-06-2021
Răspuns:
trebuie sa scrii cate litere sunt in cuvant
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Intamplare Amuzanta De Revelion
Lungim Ea Pasului Lui Vlad Este De 8dm Si El Face 150 De Pasi Pe Minut. Vlad Parcurge Diagonala Pietei Publice Din Orasul Sau Care Are Forma De Patrat In 40 Sec
Care Este Culoarea Pe Care Ai Asocia-o Cu Lumea Copilariei Tale ?Motiveaza-ti Alegerea.
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 21. Produsul Numerelor Este Egal Cu.......... AJUTOR!
DAU COROANA!!! Care Sunt Valorile Morfologice ( Va Rog Sa Mi Le Prezentati Si Sa Scrieti Exemeple ) Pe Care La Poate Lua "o"
Conjugati In Caiete Urmatoarele Verbe La Toate Timpurile Indicativului A Rupe A Crea A Vrea A Dori
4-6 Propoziții In Care Să Se Afle Verbele : I-a, L-a, Să-l, Într-o... Dau Coroana!!!!!
VA ROG AJUTAȚI-MĂ DAU COROANA ȘI 30 DE PUNCTE. CUM ȚI SE PARE ATITUDINEA ÎNVĂȚĂTORULUI ? EȘTI REVOLTAT DE FELUL IN CARE SE COMPORTA CU ELEVUL ? SCRIE UN ARTICOL
Patru Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct, ∡A ∡B ∡C Si ∡D ,respecta Relatia: m(∡A)/7 = M(∡B)/9 = M(∡C)/11 = M(∡D)/13 . Care Este Masura Celui Mai Mare Unghi?
Un Balon De Sticlă Închis Cu Un Dop Conţine O Masă De M=58 G Dintr-un Gaz Considerat Ideal Cu Masa Molară µ=29 g/mol. Presiunea Gazului Din Balon Este P=10^5 N