RO Study
👤
Fotopoftele
Fotopoftele
06-06-2021
Matematică
a fost răspuns
triunghul abc astfel
Răspuns :
Larissa2007
Larissa2007
07-06-2021
Asta este desenul.Cred ca doar asta voiai:))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Semnificatia Substantivului Pagan Din Versul 10 Si A Substantivului Amor Din Versurile 39-40? 10: Când Tremurau PopoareleSub Aprigii Păgâni, Tu Le-a
Imi Puteti Scrie O Propoztiie In Care Sa Fie: P.s.+p.s.+predicat Verbal+subiect+p.s.
Un Stilou Si Un Pix Costa Impreuna 37 Lei. Stiloul Costa Cu 2,5 Lei Mai Mult Decat Costa Doua Pixuri. Aflati Pretul Stiloului Si Al Pixului.
Dau 10 Puncte!!!Dati Exemple Din Text (Calin File Din Poveste) Care Sugereaza Cadrul Feeric, De Basm, Al Naturii Descrise!! De Treci Codri De Aramã, De Departe
Aici Imi Spune Sa Completez Cu...cuvintele:tub,packet,slice,can,kilo,loaf,bar,bottle1) A..........of Chocolate2)A.......of Water3)a......of Bread4)a.......of Ca
Afla Perimetrul Unui Dreptunghi,daca Lungimea Este Egala Cu 30cm,iar Latimea Este Egala Cu O Treime Din Lungime.
Ce Cantitate De Carbon Se Afla In 128g Acid Carbonic ?
Construiti 4 Propozitii In Care Sa Aveti Predicate Nominale Alcatuite Cu Ajutorul Numelor predicative Urmatoare : Vesel , Inginer , linistita , Frate.Urgen
Afla Ce Lungime Are Latura Unui Patrat,daca Perimetrul Sau Este De 404 M.Vreau Rezolvare COMPLETA! Va Rog.MULTUMEC.
Care Sunt Laturile Unui Dreptunghi Stiind Ca Lungimea Este De 4 Ori Mai Mare Ca Latimea Iar Perimetrul Dreptunghiului Are 60 M.