RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-06-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos îmi dau și ultimele puncte
Răspuns :
Mama80
Mama80
06-06-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A+b=12 a/b=5 Aflati Pe A Si B.
Intr-o Cisterna Sunt 450 L De Ulei.uleiul Este Mutat In 3 Butoaie A Care 100 L Fiecare Si Restul In Canistre A Cate 10 L Fiecare .Cate Canistre S-sau Folosit?
De Cate Ori Se Cuprinde Nr 9 An Fiecare Dintre Numere:45,63,72,90.
Calculati: [tex] \frac{2}{5} [/tex] 5-2 [tex] \frac{2}{5} [/tex] 6-2 Si Modul De Calcul!!
Constuiti Fraze In Care Conjunctia: SA subiectiva pedicativa completiva Circumstantiala De Cauza
Determina Numarul De Moli De Gaz De Apa Ce Se Obtine Prin Reactia A 112kg Carbune Incandescent Cu Un Continut De 75% Carbon In Prezenta Vaporilor De Apa.
Se Da De La Tastatura In Variabila N Un Numar Natural Nenul Max. De 4 Cifre. Se Cere Sa Se Afiseze Numarul De Numere Mai Mici Sau Egale Cu N Care Au Produsul Ci
Vreau Si Eu Niste Intrebi Despre Lucrul Mecanic, Puterea Mecanica Si Energia Mecanica Si Daca Se Poate Si Raspunsul. Va Rooog Mult, Maine Am Test Si Am mare Nev
Urgent. Dau Raspuns Castigator. Indicati Genul Urmatoarelor Parti De Vorbire : Floare, Ele,imbobocita,-o,-i, Vesel ,cer..repede
Corina A Cules Ghiocei. Ea A Facut 5 Buchete Cu Cate 7ghiocei Si I-au Ramas 4. Cati Ghiocei A Cules Corina?