RO Study
👤
Mariamac1630
Mariamac1630
06-06-2021
Limba română
a fost răspuns
urgent dau coroana va rogggg
Răspuns :
Andreea53418syshsh
Andreea53418syshsh
06-06-2021
te rog frumos atașează textul pentru a putea sa te ajut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabileste Valoarea Morfologica A Structurii Stabilite In Versurile: Si-n Urmă Cu Dinții Ma Prindea; Ma Lupt Cu Durerea Din Urmă. Cuvintele : -n Urma Si Din Ur
Ma Gandesc La Un Numar,il Impart La 5,dublez Rezultatul,aflu Sfertul Dublului,adaug 5 Si Obtin 9.La Ce Numar M-am Gandit?
1) Precizeaza Numarul De Litere Si De Sunete Din Cuvintele Subliniate: Nici, Săgeată2) Explica Rolul Virgule Lor Din Enuntul: In Scurta Vreme Se Făcu Mare, Verd
VA ROG, OFER COROANA! Comenteaza Semnificatia Ultimei Strofe A Peziei, In 30-50 De Cuvinte: STROFA: Mai Bine Canta-mi De Noroc, Suind Voios In Slava — Mai Bin
Alcătuiește Propoziții Cu Următoarele Cuvinte Și Expresii : Fabulă , Obosește,se Înhamă ,se Trăgea Neunit ,nu Isprăvea.
In Triunghiul Abc Avem: M(BAC)=60 D Apartine (BC) , [DB] Congruent [D] , BE Perpendicular Pe AC , E Apartine AC ,CF Perpendicular AB , F Apartine (AB) . Aratati
Cine Mă Ajută Să Rezolv Problema Cu Schema Îi Dau O Coroana Corina Are 350 Timbre. Cite Îi Rămîne După Ce Îi Dă Anei 125 Și Lui Darius Cu 47 Mai Multe Timbre?
Să Se Arate Că (x-1)(x-2)>x-3, Oricare Ar Fi X€R. Helpp
Ajutor! Va Rog! Tot Ce Nu E Făcut.
Cartea: Vacanta In Jurul Lumii,clasa A 6-a,lb Romana Exercitii: 1 Si 2 COROANA+10p Multumesc!