RO Study
👤
Alexdinualexd78
Alexdinualexd78
05-06-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rogg mult exercițiul 3
Răspuns :
Maria252525
Maria252525
05-06-2021
Bunicii
Popii
Surorii
Rodicăi
Lui Carmen
Tatălui
Badei
Mamei
Lui Radu
Mariei
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati Ca Numarul 11...11 Nu Este Patrat Perfect.
Dintre Cel Mai Mic Nr De 4 Cifre Ia Cel Mai Mare Nr Par De Trei Cifre Si Afla Jumatatea Difetentei.Nr Astfel Obtinut Marestel De 100 De Ori Si Calculeaza A Zece
, Determinați Numerele Naturale De Forma Abc Știind Că Împărțite La Bc Dau Catul 6 Și Restul 5
Redactat O Compunere Cu Titluri Iarna Pe Uliță Satului.
Am De Facut O Tema La Lb. Romana Despre Liceu(clasa 9)si Despre Ce Imi Voi Alege Si Ce Meserie Imi Voi Face Pe Baza Acesteia+plan.va Rog! !!
Alcatuiti Enunturi Cu Un Adverb La Alegere Care Sa Aiba Functiile Sintactice De: -Nume Predicativ -complement Circumstanial(de Loc ,timp Si Spatiu) P.S.:puteti
Alcatuiti Enunturi Cu Un Adverb La Alegere Care Sa Aiba Functiile Sintactice De: -Nume Predicativ -complement Circumstanial(de Loc ,timp Si Spatiu) P.S.:puteti
Repede!! Inca Două. Dau Coronita
Bibliotecarul A Distribuit 402 Cărți Pe Trei Rafturi, Astfel: Pe Al Doilea, Dublul Cărților De Pe Primul Raft; Pe Al Treilea Raft Cu 15 Mai Mult Decât 3 Supra 4
Alcătuiește Un Text Narativ Cu Titlu Seara De Crăciun Folosind Expresiile:brad Împodobit,cozonac Pufos,atmosfera Caldă Și Prietenoasă,colinde Emoționante,copii