RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-06-2021
Biologie
a fost răspuns
Scrieți ecuația chimică generală a fotosintezei.
Răspuns :
Antonia208
Antonia208
04-06-2021
Răspuns:
CO₂+H₂O+ saruri minerale, cu ajutorul energiei luminii ⇒ substante organice+O₂↑
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Aduce Primăvara În Grădini Și Livezi? Din Poezia ,,Pentru Tine,primăvara” Dau Coroana
Un Număr Natural Se Numește Număr ADIDAS Dacă: are Exact Șase Cifre; prima Cifră, A Doua, A Treia Și Ultima Sunt Diferite Două Câte Două; penultima Cifră Este
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu! Multumesc Anticipat! E2. Să Se Stabilească Intervalele De Monotonie Ale Funcției F:D → R: B) F(x) = 3x-x³;
Eseu Despre Dezvoltarea Economică În Argentina
Boat Corect Toate Cele Supite Completează Ca Forma Corectă A Adjectului Din Parte • Ninted Trecut Am Avut Un Vis Interesant Ior Poarta (urizs Sigu Desejar. Am I
2 Realizează Desene Potrivite Şi Rezolvă Problemele. A) Ce Înălțime Are Un Zid Construit Din 700 De Cărămizi Puse Câte 20 Pe Fiecare Rând, Dacă Înălțimea Unei C
2. Ştiind Că X)=-7- (+3)+21: (-7)-24: (-2)+(-15): 3. Comparați Numerele Întregi X Şi Y, Ştiind Că X+y0 Şi Þxt < By. 4. A) Calculaţi X, Ştiind Că Xy-xz=28 Şi
EX 2 Doar Punctul B), Dau Inima, Coroana Și 80 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns, Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc.Mulțumesc!
Am Nevoie De Ajutor Pentru A Rezolva Acest Exercițiu.Ofer Coroană
Analizează Subiectele: Casa Este Frumoasa. Elena Are O Floare. Andrei Si Gabi Au Multe Teme. București Este O Capitala. România, Franța Si Spania Au Origini La