RO Study
👤
Biancaiulia120
Biancaiulia120
04-06-2021
Ed. muzicală
a fost răspuns
ce contine Re minor si Mi m
Răspuns :
Savaflavianap2pblt
Savaflavianap2pblt
04-06-2021
note muzicale
Explicație:
terta mica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Si Mie Ideile Principale Ale Poeziei 'Mistretul Cu Colti De Argint" De Augustin Doinas! Va Rog! Repede! Multumesc!
Rezolvati Ecuatia: (x+3)(x+5)++(1-x)la Patrat =2(3-x)+(2x-1)la Patrat +7 La Patrat E Doar Paranteza Dinaintea Cuvantului Nu Stiu Sa Fac Semnul Din Tastatura!Va
Suma De 7560 Lei Se Imparte La Trei Persoane Direct Proportional Cu 2, 3 Si 4 Sa Se Afle Ce Suma A Primit Fiecare Persoana.
Diferenta Dintre Cubul Si Patratul Numarului Natural 6 Este
Calculati Cos 45 Cos135
Determinati Numerele Reale A Si B Stiind Ca [tex] A^{2} + 9b^{2}+4a-6b+5=0 [/tex]
Multumesc Si Pentru: 1)Stiind Ca Un Termen Al Unei Adunari Este 3, Iar Suma Este 9, Afla Celalalt Termen. 2)Suma A Trei Numere Este 10.Primul Numar Este 2, Al
Analizeaza Partile De Vorbire, Precizand Caloarea Morfologica Si Functia Sintactica: De Salau, Alteori, De Trei Ori, Cand Fulgerand , Unii.
Suma A Trei Mumere Naturale Este 243.Impartind Primul Numar La Al Treilea Obtinemcatul 12 Si Restul 7, Iar Impartind Al Doilea Numar La Al Treilea Obtinem Catul
Într-un Vas Cilindric Cu H1 =50 Cm Diametrul Bazei D1= 4cm, Se Afla Apa Pana La H1 = 40 Cm. Sa Se Afle : A. Greutatea Apei Din Vas Punct 2 . Greutatea Uleiulu