RO Study
👤
Dtbun
Dtbun
03-06-2021
Limba română
a fost răspuns
va rog 4 am nevoie urgent dau coroana
Răspuns :
Maria252525
Maria252525
03-06-2021
Frumos - Adjectiv propriu-zis
Frumos - Adverb de mod
Din Lulea- substantiv comun
Lulea - adverb de mod
Dimineața - substantiv comun
Dimineața - adverb de timp
Dimineața - substantiv comun
Răstit - verb predicativ
Răstit - adverb de mod
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desparte In Silabe Cuvintele : Broasca, Inzestrate, Muncesc, Bulbucati, Mal.
Intr-un Camion S-au Incarcat 20 De Saci Cantarind Fiecare Cate 34, 5 Kg Si Altii 24 De Saci Cantarind Fiecare 43,5 Kg. Calculati Masa Mediea Unui Sac De Carto
Ce Este Acela Un Epitet In Inversiune? Va Rog Mult. Dau Coroană.
Vreau Desenul ∆ABC Isoscel De La Exercițiul 10 Cu Toate Condițiile De La i) ii) iii)
A)Dacă 3 N=81 Aflaţi N. B)Dacă 2 N=32 Aflaţi N. C) Dacă 5 N=125 Aflaţi N. D) Dacă 4 N=256 Aflaţi N. DAU 40 DE PUNCTE CINE MĂ AJUTĂ
Va Rog Exercitiul 3!Este Urgent!
Dimensiunile Unui Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Sunt L= 5 Dm, L= 0,2 M, Si H= 40 Cm. In Vas Se Pun 30 L De Apa. a) Calculati Pana La Ce Inaltime Se
Îmi Puteți Da Trei Exemple De Cauze Ale Poluării Aerului!!! Înafara De : Incendii, Fumul Produs De Fabruci, Gazele De Eșapament Ale Mașinilor ; Astea Le-am Scr
Notații Următoarele Enunțuri Cu Adevărat Sau Fals: 1 .funcția Sintactică A Verbului Privindu Este De Predicat Verbal? 2.cuvintele Moale Și Blândă Sunt Atribute
In Triunghiul ABC Cu LaturileAB Mai Mica Decat AC Care Este Mai Mica Decat BC Mediatoarea Laturii AC Intersecteaza Latura BC In Punctul M.Daca AB=9m Si BC=15m A