RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-06-2021
Geografie
a fost răspuns
cum se numește cel mai mare port din Franța
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-06-2021
Răspuns:
Explicație:
MARSILIA
Answer Link
Victormorosan
Victormorosan
03-06-2021
Răspuns:
Este ușor este Le Havre .Mult spor la scris !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Numărul De 34 De Ori Mai Mare Decât 234
Consulta Un Dicționar Explicativ Și Stabilește Sensurile Cuvântului "istorie" A)transcrie Sensul Cu Care Termenul Apare În Textul B;b) Construieste Alte Doua En
Continua Șirul 2,5,11...........................95. Îmi Poate Cnv Sa Îmi Zică Din Cât În Cât Merge
Numărul Care Împărțit La 4 Dă Câtul 23 Și Restul 3
Fill In The Correct Form Of The Verb: 1. James (learn) English This Year. 2. The Boat (sail) Along The Shore Now. 3. We (take) French Classes Twice A Week. 4. A
Analizeaza Gramatical Urmatoarea Propoziție: Am Cules Legume Proaspete Din Grădina.
Care Sunt Părțile De Vorbire Întâlnite În Fragmentul, Hoinar După Emil Garleanu.
1. Să Se Calculeze Masa Soluției De NaOH De C = 20% Ce Poate Neutraliza Total 500 G Soluție acid Fosforic De C = 49%.
Un Vânzător A Vândut La Piață 23 De Kg De Mere, Iar Pere Cu 13 Kgmai Multe Decât Mere. Știind Ca Prețul Unui Kg De Mere Este 2 Lei, Iar Prețul Unui Kg De Pere 3
Argumentați Un Text Cu "dezvoltarea Tehnologiei" Care Să Înceapă Asa:Eu Cred Că...În Primul Rând...În Al Doilea Rând..În Opinia Mea...Vă Rog Este Urgent!La Lim