RO Study
👤
Iulianabosilca
Iulianabosilca
03-06-2021
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie urgent de ajutorr
Răspuns :
Alexandraparfente03
Alexandraparfente03
03-06-2021
Răspuns:
Trebuie sa faci o compunere despre filmul tău preferat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizați Valoarea De Adevăr A Propozițiilor: a) 2 ∈ {x ∣ X Divide 16}; b) 7 ∈ {x ∣ 2 ≤ X < 7}; c) 21 ∉ {x ∣ X = \overline{21c} }; d) 4^{2} ∈ {x ∣ 2^{3} <
Vreau Toate Organele Plantei Si Mai Ales Toate Functiile.. Va Multumesc Si Sarbatori Fericite.
Mă Ajută Cineva Să Comentez Fraza Vă Rog (aproximativ 10 Propoziții) ”Putin Înzestrat Este Elevul Care Nu-şi Poate Întrece Maestrul!”
Dau 30 De Puncte Daca Raspundeti Corect . Intr - O Familie Sunt 3 Copii : Alexandru , Ionel Si Cristina. Alexandru Este Cu Un An Mai Mic Decat Ionel , Iar I
Ziceti-mi Si Mie Repede Vreo Cateva Expresii La Povestea "Broasca Testoasa Cea Fermecata"ca Am Mult Nevoie Haideti(plzz Meee):)
Prin Descompunerea A 5 Moli De Substanta organica A, Ce Contine Carbon, Oxigen Si Hidrogen, S-au Obtinut 220 g De CO2 Si 10 g De H2.a) Sa Se Determine Formula M
Determinati Valoarea Numarului Natural X Pentru Care Numarul Natural 2 Este Element Al Multimii A={2•x+1, 2•x+2, 2•x+3}
Completeaza Cu V-a Sau Va cred Ca ..frumos La Munte. ce...spus Ioana. mama Se...........bucura Ca Iau FB. in Continuare Toata Clasa......scrie O Compunere. mirc
Mă Ajută Cineva Să Comentez Fraza Vă Rog (aproximativ 10 Propoziții) ”Putin Înzestrat Este Elevul Care Nu-şi Poate Întrece Maestrul!”
Va Rog Sa-mi Spunet-i Care Este Cel Mai Inalt Munte De Pe Glob