RO Study
👤
Razvanmitrache123
Razvanmitrache123
03-06-2021
Geografie
a fost răspuns
Anul iesirii UK din U.E
Răspuns :
123ediboss123
123ediboss123
03-06-2021
Răspuns:
31 ianuarie 2020
Explicație:
https://lmgtfy.app/?q=anul+iesirii+UK+din+UE
Answer Link
Pjfam33433
Pjfam33433
03-06-2021
Răspuns:
31 ianuarie 2021
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ce Parte A Corpului Se Injecteaza Vaccinul Tetravalent Lchp La Caini ?
1. Suma A Doua Numere Este 350.Aflayi Numerele Stiind Ca Unul Este Cu 10 Mai Mic Decat Dumblul Celuialalt.2.Diferenta A Doua numere Naturale Este 480.Aflati N
Sa Se Calculeze Limitele La Capetele Domeniului De Definitie Si Sa Se Stabileasca Domeniul De Derivabilitate A Functieif:(-1,1)⇒R,f(x)=ln(1-x Patrat)Vreau Rezol
Ce Trebuie Sa Mananc Pentru O Secretie De Endorfine Mai Mare? Am Auzit Ca Oamenii Cu Hipersecretie Nu Simt Durerea Aproape Deloc. Stiu Ca Sportul Face Bine Dar
Doua Corpuri M1=5 Kg Si M2 =3 Kg Sunt Aruncate Simultan , Din Acelasi Loc,pe Verticala: Primul In Sus Si Al Doilea In Jos, Ambele Cu Viteza Initala V0=10m/s. Ca
Cer Ajutorul Unui Profesionist Va Rog Sa Ma Ajute La Exercitiul Dat.
Sa Se Calculeze Limitele La Capetele Domeniului De Definitie Si Sa Se Stabileasca Domeniul De Derivabilitate A Functieif:(-1,1)⇒R,f(x)=ln(1-x Patrat)Vreau Rezol
As Dori Si Eu Sa Imi Faceti Ex Din Imagine ,este Tocmai Jos De Jos Ex(scz Pentru Neclaritate )trebuie Sa Deschideti Imginea
Propoziti Cu Verbele:come,cost,cut,do,draw,drink,drive,eat,feed,feel,fight
1)Formează Familia De Cuvinte Pentru Cuvantul ''a Imagina''2)Demonstrează, În Minimum Trei Enunțuri, Omonimia Cuvantului ''mană''3) Recunoaște Valoarea Morfolog