RO Study
👤
Riana1665
Riana1665
02-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana plsssss
Răspuns :
Mhermel2
Mhermel2
03-06-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Mircea Aleargă Jumătate Din Drumul Parcurs De Eugen,iar George Dublul Drumului Parcurs De Eugen.Cât A Alergat Fiecare Dintre Băieţi Dacă Eugen A Alergat Cu25
Buna Seara! Mâine Dau Test La Romana. Un Lucru Știu Cert Că Voi Primi Un Text Suport, Iar Eu Va Trebui Sa Îmi Dau Seama Ce Fel De Text Este (epic, Liric Sau Dra
Repede Plsssssss!!!!!
M(<A)=90°,m(<B)=60°, AD Este Mediana Cu Lungimea De 6 Cm Si Punctul D Este Simetricul Lui B Față De Dreapta AC. Aflati:a)lungimile Laturilor Triunghiului
Spuneti O Leguma Sau Un Fruct Care Aratau Diferit Inainte Sa Le Domesticim Noi Inafara De:banane, Vinete, Pepene Rosu, Morcovi, Mere, Piersici, Rosii VA ROG RA
Puzzle Realizat De Nina Are Forma Unui Pătrat Cu Latura De 78 De Cm Ca În Imaginea De Mai Jos Câți Centimetri Are Perimetrul Bazei Rezolvă Problema Și Scrie Răs
RoHarta TextuluiRealizează Harta Textului, După Modelul De Mai Jos.TITLULAUTORULLOCULPERSONAJELETIMPULCEL MAI IMPORTANT MOMENTCONCLUZIA
Fie Segmentul AB Si Punctul M Apartine AB. Daxa AB=12 Si AM=6 Atunci Pumctul M Este......... Segmentului AB Dau Coroana
Multimi,clasa A 6.mate
Ce Este Reproducerea La Plante