RO Study
👤
Ratfelicia
Ratfelicia
02-06-2021
Geografie
a fost răspuns
nume de munti care incepe cu i
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-06-2021
Răspuns:
Explicație:
Iberici
Iezer
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 6 M De Stofa Costa 750 Lei , Atunci 4 Metri Din Aceeasi Stofa Vor Costa : A. 480 Lei B. 500 LeiC. 600 LeiD. 520 Lei
125^24 : 25^63 va Rog Repede
Va Rog Am Nevoie De Ajutor :lizuca Nu Doar Ca Vede Împărăția Fermecată Dat Este Si Bine Venita In Mijlocul Ei . Ce Are Fetita Special? De Ce Oameni De Rand Nu
Va Rog Am Nevoie De Ajutor :lizuca Nu Doar Ca Vede Împărăția Fermecată Dat Este Si Bine Venita In Mijlocul Ei . Ce Are Fetita Special? De Ce Oameni De Rand Nu
2254 A) Cate Kg De Hartie S-au Colectat ,daca Numarul Acestora Este Dublul Bnumarului De Kg De Sticla? B)numarul Kg De Plastic Colectate,da
Dau Coroană! Vă Rog Din Suflet, Repede!
Tot Stand In Lanul De Grau,vrand Sa Se Scuze Pentru Faptul Ca A Intarziat Intr-una Din Zilele In Care Dormisera In Alt Sat ,Tandala Zise:"Atunici Sa Stii Ca Am
Delimitati Propozitiile Din Text. Doi Baieti Treceau Printr-o Padure Frumoasa Dintr-un Tufis A Sarit Un Iepuras Printr-un Viclesug, Baietii L-au Prins Ce Bucuro
Corabie Plutitoare Pe Nisipuri Călătoare Ce Este?
Niste Copii Au 2 Acadele Si 4 Mere Fiecare, Iar Altii Au 5 Acadele Si 3 Mere Fiecare. In Total, Au 9 Acadele. Cate Mere Au?