RO Study
👤
Giurcancristina
Giurcancristina
02-06-2021
Franceza
a fost răspuns
am nevoie urgent dau coroana
Răspuns :
Ursulorentiu
Ursulorentiu
02-06-2021
Răspuns:
da și toț numa cu français?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Aflu Masura Unghiului Unui Tetraedru Regulat ?
ALCATUIESTE O COMPUNERE DE 5-6 RANDURI IN CARE SA PREZINTI O DIMINEATA OBISNUITA DIN VIATA TA.INTEGREAZA ,IN COMPUNEREA TA ,4 CUVINTE CU SUFIXE/PREFIXE,2 CUVINT
Cine Are Jurnal De Vacanta : De Ce Crezi Ca Familia Ii Interzice Copilului-narator As-l Viziteze Pe ,, Buna Treaba'' ?
Ajutal Pe Ciobanul Donath Sa Găsească Sinonimele Următoarelor Cuvinte Asediu Pericol Sacrificiu Veghe
--Știu Și Asta, Buburuza, Nu Pot Pierde Fără-o Scuză. Țin Mereu În Buzunare O ........ . Asta-i Oare? --Păi , Îmi Pare-a Fi Un Zar Din Trei Părți Cumva Făcut ..
Scrie Toate Numerele Pare De Trei Cifre Cu Cifra Zecilor 6 Si Care Sunt Cuprinse Intre 400 Si 500
Aflati Nr. A Caror Diferenta Este 5085 Si Impartind Nr. Mai Mare La Nr. Mai Mic Obtinem 5 Si Restul 141.
Ce Înseamnă Curent Literar? Dar Curent Cultural?
In Reacția De Obținere A Nitrobenzenului Se Introduc 19,5 Kg Benzen, Folosindu-se Un Amestec Sulfonitric Rezultat Prin Amestecarea Unei Soluții De H2so4 98% Cu
Care Sunt Conditiile Ce Trebuie Puse Pentru Un Sistem Compatibil Nedeterminat? Am Un Sistem De 3 Ecuatii Cu 3 Necunoscute.