RO Study
👤
Onescucarla
Onescucarla
02-06-2021
Limba română
a fost răspuns
alcătuiți 2 propoziții cu mi-e
Răspuns :
Ginaostrovanu9
Ginaostrovanu9
02-06-2021
Răspuns:
Mie mi-e foame.
Mie mi-e sete.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Livada Sunt 856 Pomi Fructiferi.Sa Se Afle Cati Pomi Sunt Din Fiecare Daca Peri Sunt De Patru Ori Mai Putini Decat Meri, Meri De Doua Ori Mai Multi Decat
Un Fermier Creste Gaini Si Iepuri.Stiind Ca Daca Le Numara Capetele Obtine 20 Si Daca Le Numara Picioarele Obtine 64, Aflati Cate Gaini Si Cati Iepuri Are Fermi
5 Propoziti Cu Some Afirmative, 5 Cu Any Negative Si 5 Interogative.
CRAIASA DIN POVESTI Neguri Albe, Stralucite Naste Luna Argintie, Ea Le Scoate Peste Ape, Le Întinde Pe Câmpie; S-adun Flori În Sezatoare De Painjen Tort Sa Ru
Cine Stie Sa Rezolve: A+B=10 A×B=10 A=?
Determinaţi Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC, Ştiind Că: a) AB= 6cm, AC= 8cm Şi BC= 10cm ; b) AB= AC= BC= 6cm ;
Matia Ate 5 Bile Albastre.Ioan De 3 Ori Mai Multe ,iar Sina Are De2 Ori Mai Multe Ca Ioan.cate Bile Albastre Au In Total?
Vrei Sa Realizezi Un Chestionar Pe Care Sa-l Aplici Colegului De Banca, Pentru A Vedea Daca Poate Avea Grija De Un Animal De Companie.
Dintr-un Balot De Stofa S-au Vandut 52 M , Adica 4 Supra 7 Din Numarul Total De M . Cati M Au Mai Ramas In Balot ?
Anul Trecut S-au Recoltat Din Livada Localitatii Perianu 4012 Kg De Cirese Si Cu 1002 Kg Mai Putine Visine, Iar Anul Acesta S-au Recoltat Cu 2212 Kg De Cirese M