RO Study
👤
QEXKUS
QEXKUS
02-06-2021
Geografie
a fost răspuns
Vreau si eu 3 tipuri de turism in Grecia, pls
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-06-2021
Răspuns:
Explicație:
litoral
montan
religios
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Timpulla Cuvintele Cutreieram,culcam,puneam,suna,trecea,venea,am Mers,rasare,i-mi,vad,cinta,sunind,parea,c-aud,venind,sedeschide,iesi,pluteau,inchisa,pasa.
Fie X={63,27,45,18,72,81} Scrieti Trei Multimi : A) Incluse In X; B) Care Includ Pe X
Ajutati-ma Vo Rog Mult Sa Fac O Concluzie Despre Reflexele Medulare La Om..)) Mersi Mult
Explicati Notiunile Hatișerif,autonomie,suzeran ,dezmembrare Teritoriala Va Rog Rapid
Cine Ma Ajuta La Fizica Va Rog Frumos:Un Tub In Forma De U Contine Mercur (p indice Hg=13,6g\cm3)Intr-una Din Ramuri Se Toarna O Coloana Cu Inaltimea h Indice1
La Un Concurs De Pictura S-au Trimis 307 Lucrări In Acuarela Si 244 De Picturi Pe Sticla. Stiind Ca La Concurs Au Participat 464 De Copii, Afla Cati Copii Au Tr
1.La Ce Mod Si Timp Sunt Verbele "s-a Umflat" Si "sarutara"?2. Care Este Cazul Si Functia Sintactica A Substantivelor "de Miresme" Si "niste Ciorchini"?
Motivează Folosirea Semnului Întrebării În Următoarea Secvență:”Când Îl Deschise, Ce Să Vază El?”Mulțumesc Anticipat!
Trei Orase-capitale Cu O Populatie De Peste 5 Milioane De Locuitori Situate In Asia De Est! :)
De Ce America De Sud Se Numește ”America Latină”.?