RO Study
👤
Mnardin025
Mnardin025
02-06-2021
Engleza
a fost răspuns
Read, choose and complete.
Răspuns :
Rebeca4791
Rebeca4791
02-06-2021
2. car
3. tent
4. lake
5. fishing
6. fire
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MULTE PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Punctele A,B,C Reprezentate Pe Axa Numerelor Corespund Numerelor Naturale 4,9, Respectiv A.Aflati Valorile Lui A Daca:a) A
Fie F:[-1,∞)->R. F(x)=[tex] \sqrt{x+1} [/tex]. Sa Se Determine Abscisa [tex] X_{0} [/tex] A Unui Punct Situat Pe Graficul Lui F In Care Tangenta La Grafic Sa
Vreau Citate/descrierii Din Capitolul 4 Din Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga
Ce Parti De Vorbire Apar In Enuntul : Intelesu-m-ai .
1.Determinati Elemntele Multimii A={x Este Numar Natural| 7/12<x-1/15<17/20}2.La Dublul Unui Numar Adunam 1, Triplam Rezultatul Si Apoi Adunam 2. Stiind C
Am Si Eu O Intrabaree1)Manuela A Depus O Suma De Bani In Banca,in Urma Cu Un An,cu O Dobanda 4%.Acum Are 615.68 Euro.Ce Suma A Depus?
Ex1 Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 195.Care Sunt Numerele? ex2 Suma A Doua Numere Este 252 .Care Sunt Numerele Daca Unul Este Jumatatea Din Celalalt
Compune O Problama Despre Personajelor Din Povesti Cu Ajuutorul Espresilor De Trei Ori Sau Dublu
Ma Ajuta Cineva Va Rog?? 1) Determinati Numarul Numerelor Naturale Cuprinse Intre 134 Si 24cinci Diviziblie Cu 3. 2) Determinati Numarul Numerelor Naturale Cupr
Din Ce Compusi Se Formeaza Cetoacizii? ... Imi Puteti Da Va Rog Si Cateva Reactii?