RO Study
👤
Pls69420
Pls69420
01-06-2021
Limba română
a fost răspuns
25 de reguli in muzeu
Răspuns :
1DianaMaria3
1DianaMaria3
02-06-2021
Explicație:
să nu atingi exponatele ,sau vitrinele (geamurile)
să nu faci mizerie,
sa ai pantofii curați
să nu faci poze
să nu tipi
să nu alergi
să nu mănânci
să nu îi deranjezi pe ceilalți
să nu te bagi in fata altor oameni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabiliti Enunturile Corecte: A)Tarile Romane Au Purtat Impotriva Imperiului Otoman Razboie Lungi Cu Victorii Decisive A/F B)Mircea Cel Batran A Păstrat Hotare
La Un Magazin De Legume-fructe S-au Vandut In 3 Zile 150 Kg De Prune.Daca In Prima Zi S-ar Fi Vandut De Doua Ori Mai Multe ,in A Doua Zi Cu 6 Kg Mai Putin ,iar
Cum Evolueaza Relatiile Dintre Părintele Trandafir Și Poporeni Din Nuvela Popa Tanda De Ioan Slavici
Trebuie Sa Se Rezolve Prin 3 Inmultiri Si O Adunare Si Printro Adunare Si O Inmultire Si Stim Doar Ca Rezultatul Este 24
Am Nevoie De Ceva Idei Pentru O Descriere A Unei Zi De Iarna Cu Ninsoare Viscolita. Va Rog Mult!!!
Formulează Un Enunț În Care Sa Transformi Următoarea Construcție Activă: Împachetați Și Luați Cu Voi Înapoi Ambalajele În Construcție Pasivă,utilizând Verbele L
Un Numar Este Prim Daca Se Imparte La 1 Si La El Insusi, 257 Este Numar Prim
Ce Rol Are Folosirea Imperfectului In Tr-un Discurs?
Compuneti Oral Probleme Care Sa Se Rezolve Prin Exercitiile Date ........17-3=17,12+7=19,14+12=26,24-12=12 Nu Stiu Ce Vrea Sa Sa Zica Ce Trebuie Sa Fac
Lucrati In Perechi.spune Colegului Parerea Ta Despre Activiratea Clasei Din Care Face Parte:cred Ca..,parerea Mea Esre ...,as Vrea Sa Spun Ca...