RO Study
👤
Mariadobre655
Mariadobre655
31-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau corona repede va rog
Răspuns :
Geaninicol2008
Geaninicol2008
31-05-2021
Răspuns:
fa gh =fdg =60° sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Gândesc La Un Număr Îl Înmulțesc Cu 9 Adun Cu 45 Și Obțin 108 La Ce Număr M Am Gândit
La Acest Exercițiul Să Mă Ajutați.
Într-un Vas De Sticlă De Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Bazei Egale Cu 10 Cm Şi Respectiv 8 Cm Se Pune Apă Până La Jumătate. Dacă În Vas S
Terenul De Handbal Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 40 M. Si Latimea 20m.Afla Perimetrul
4. Formulează O Propoziţie Prin Care O Întrebi Pe Alice Dacă Ştie Unde Se Grăbeşte Lepuraşul Foloseşte Formulă Reverenţioasă Şi Un Pronume Personal De Politeţe.
Eyes Open 2 Writing home Work Unit 3 Tes 10. Write A Story About A Strange Or Unusual Event. Use The Questions To Help You. When Did It Happen? Where Did It Hap
E Text 2. Adaugă Replicile Lipsă Din Următoarea Solicitare Formală: -.....doamna Director! Sunt Doamna Marin Maria, Mama Elevei Marin Andrada, Din Clasa A IV-a
“La Scoala Cu Frunze De Nuc” Observa Cum Se Scrie Primul Cuvânt Din Fiecare Propozitie Si Transcrie 3 Enunturi
Scrie Două Fracții Subunitare Cu Numitorul 5 Scrie Fracția Echiunitară Cu Numărătorul 10 Și Fracția Echiunitară Cu Numitorul 7 Scrie Două Fracții Supraunitare C
Repede!!!17 Cu Tot Cu Rezolvare, Va Rog. Dau Coroana