RO Study
👤
Alex665773
Alex665773
31-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Plss dau coroana!! Repedeee
Răspuns :
Mama80
Mama80
31-05-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Da Exemple De Forte Care Efectueaza Lucru Mecanic PRIMUL EA TOATE PUNCTELE
Copiii Au Plantat In Gradina Scolii 23 De Flori :toporas ,zambile Si Panselute .Numarul Zambilelor Este De 4ori Mai Mare Decat Cel Al Toporasilor , Iar panselut
Crenguta Si Subtirel Arata Cum S Au Format Si Ce Rol Au Acestea In A Doua Secventa A Poeziei Rapsodii De Toamna De George Topirceanu
O Compunere Libera Despre parerea Cu orasul Meu Cernavoda Va Rog Foarte Mult Ca Iau 3 Daca Nu-l Fac Si Am Ora Cu Directoarea la Optional-istorie Pentru Maine
Explica Scrierea Cuvintelor S-o (manance),v-as (auzi)."
Va Rog Ajutati-ma! (poza E Mai Jos!)
Hey!Am Si Eu Nevoie De Ajutor.Am Primit Exerctitul: 9_9_9_9_9 In Loc De _ Este O Casuta Libera.Trebuie Sa Le Completez Cu + - X : In Asa Fel Incat Sa Imi Dea R
Doi Frati Alin Si Radu Au Colectionat Impreuna 135 De Dischete Cu Jocuri. cate Dischete A Colectionat Fiecare Daca O Treime Din Nr. Dischetelor Lui Radu Este Ca
Dati-mi Si Mie Un Exemplu Ca Sa Inteleg Ca Maine Dau Test Va Rog : Transformati O Fractie Intr-un Nr Zecimal Si Invers
Identifica 3 Actiuni Ale Unor Corpuri Asupra Altora, In Situatia Data. Va Rog Raspundeti Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!