RO Study
👤
Adriana28caras
Adriana28caras
07-05-2015
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie un biletel
Răspuns :
Georgeta2002
Georgeta2002
07-05-2015
draga (numele colegului pe care il vrei) ti-am scris acest bilet cu ocazia de ati multumi pentru cartile imprumutate iti multumesc foarte mult ca ai facut un cest minunat cu drag colega ta (....)
Answer Link
Iuliiaa98
Iuliiaa98
07-05-2015
Pe o foaie de hartie cu pixul o.o
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ion Parcurge Cu Autobuzul Un Drum In Trei Zile . In Prima Zi A Parcurs 20% Din Drum ,a Doua Zi 30% Din Rest Si A Treia Zi 560 De Km Din Drum . Determinati Lungi
14 Vaci Consuma In 5 Zile 840 Kg De Hrana. Cat Vor Consuma 10 Vaci In 12 Zile?
Scrieti Toti Divizorii Numarul Natural 36:a)2x-5,3=0,78 B) 12-(x-1)=2,4c) 3,(2)=x<9,(7) In NPlss Cum Il Fac Ca Nu Inteleg Ce Are Enuntul Cu Subpunctele Date
In Cate Zerouri Vse Termina Produsul Primelor 25 De Numere Naturale Nenule?
Buna! Spuneti-mi Va Rog 2 Cauze Alea Instaurarii Regimului Stalinist In Romania,si 2 Cauze Ale Impunerii National-cominismului.
Calculati Dimensiunile Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul De 43,2m Iar Latimea Este 50% Din Lungime
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati.
Pentru Construirea Unui Pod S-au Folosit Stalpi De 12 M Lungime Stiind Ca Aceștia Au Fost Infipti In Pamant 5 M Si Ca Se Inalta Deasupra Apei 1,5 M, Aflati adan
1) Modelati Formarea Legaturii Chimice In Hidrura De Sodiu NaH, Utilizand Simbolurile Elementelor Chimice Si Punctele Pentru Reprezentarea Elecronilor.2)Se Amen
Nu Stiu Ce Mi-a Venit Prin Cap, Ca Imi Vine Numai Sa Desenez. Afirm Ca Am Putin Talent La Desen. Nu Ma Pricep La Peisaje. Acum Vreau Sa Merg In Pas Cu Moda, Mai