RO Study
👤
TheBlackKiller
TheBlackKiller
30-05-2021
Religie
a fost răspuns
Ce culoare are culoarea roșu?
Răspuns :
Ion633
Ion633
30-05-2021
Răspuns:
Roșu , bănuiesc...
Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna , Am O Intrebare : Ce As Putea Desena/picta De Sf. Valentin , Mai Ne Am Desen La Scoala Si Nu Stiu Ce Sa Desenez ( Cum Sa Imi Fac Tema La Desen) , Va Rog R
Fie Funcţia F: R-> R, De Forma F(x) = Mx² - 8x - 3, Unde M Este Un Număr Real Nenul. Să Se Determine M Ştiind Că Valoarea Maximă A Funcţiei F Este Egală Cu 5
Un Zidar Vrea Sa Isi Contruiasca O Camera Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 24m.a) Aflati Lungimea Camerei Daca Aria Sa Este De 35 M2b) Determinati H Si L Astefe
SOLDATUL DE PLUMB Locul Desfasurari Actiunii , Timpul Desfasurari Actiunii , Personaje Principale , Secundare , Pozitive , Negative Si Expresii Frumoase
Comenteaza Urmatorul Proverb: Fereşte-te De Cal Din Faţă, De Bou Din Spate Şi De Proşti Din Toate Părţile.
Propoziti Cu Cuvantul A Fulgera Sa Fie Verbe Impersonale Si Perosnale.
Cum Fac Expansiunea Urmatoarelor Atribute Subliniate: 1.O Vitrina Stralucitoare Ii Atragea Pivirile. 2.Colega Mea Are Un Catel De Rasa. 3.Data Plecarii Am Hot
Vreau Propoziti cu Cuvantul Tara, Basm, Flori, Tablou Cu :a)articulate Cu Articol Hotart Sg Si Pl.b)articulate Cu Articol Hotart Sg Si Pl
10 Regionalisme Din Transilvania...Va Rog!!
Am de Facut O Compunere in Care Sa-mi Exprim opinia Despre Importanta fotografiilor. Ma Ajutati :o33