RO Study
👤
Drip24
Drip24
30-05-2021
Matematică
a fost răspuns
frac{√3+1}{1-√3}
umplutura
Răspuns :
Cirsteaiulianap2yoji
Cirsteaiulianap2yoji
30-05-2021
nu am inteles ce voiai sa zici în enunt, dar am presupus...♀️(rezultatul este -rad3-2*)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Si Eu Putină Nevoie De Ajutor La Ex. De Mai Sus Am Lipsit La Lecție Si Daca Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Dau Coroana!
Ce Se Afiseaza In Urma Parcurgerii Subprogramului: void F(long N) {cout<<n%10; cout< if(n!=0) { F(n/100); Cout<n%10;} }
Scrie Ca Produs De Trei Factori Numerele 3240 675 4275 7404 1020
Crieti O Lista De Intrebari 5-7 Pe Care Ati Vrea Sa Le Adresati Unei Persoane Ce Are Profesia De Politist
Cuv Razbunare Sens Figuratcub Răzbunare Sens Figurat,repedeeeee.
400g MGCO3 De Puritate 42%reacționează Cu HCL, Obținându-se MgCl2, Dioxid De Carbon Și Apa. Se Cer Următoarele :a) Cantitatea De Hcl Utilizata În Reacție, B) N
Buna! Stie Cineva Ce E Aia Scara Pentatonica Si Pentacordica? Si Care Sunt Semitonurile Si Tonurile Din Gamele Do Major ? Si Inca O Intrebare: O Scara Care Se I
Diferența A Două Numere Este Cel Mai Mic Număr Par De Șase Cifre Distincte Iar Descăzutul Este Cu 235 542 Mai Mare Care Este Suma Dintre Scăzător Și Diferență
Datoriile Fata De Dumnezeu Desprinse Din Cele 4 Poruncii
Sustituati Casetele Cu Semnele +,-,x Sau ,: Si Puneti Paranteze Astfel Icit Prpozitia Obisnuita Sa Fie Adevarata a)39 7 6=3 B)29 11