RO Study
👤
Brainlybrainly165
Brainlybrainly165
27-05-2021
Engleza
a fost răspuns
Va rog!!!Dau coroana!!!
Răspuns :
Costelbucuresti1970
Costelbucuresti1970
27-05-2021
Răspuns:
1. b
2. a
3. d
4. a
5. d
sper că e bine
Answer Link
Mada93847
Mada93847
27-05-2021
Răspuns:
1.b
2.a
3.d
4.a
5.d
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere De O Foaie De Caiet Mare Cu Titlul " Ce Pot Sa Fac Pt. A-mi Croii O Soarta Mai Buna" Repede
Care Este Unitatea Cea Mai Potrivita Pentru A Masura:cantitatea De Benzina Dintr-o Cisternacapacitatea Unui Butoi Pentru Vincantitatea De Otet Dintr-o Canistrac
Va Rog Sa Ma Ajutati:o3imi Comentati Comparatiile:"marmura Ca Laptele""ca Seninul Cerului":-*
Intr-o Incapere Sunt Sapte Copii. Fiecare Da Mana O Singura Data Cu Fiecare Din Ceilalti Copii. Cate Strangeri De Mana Sunt?
O Compunere Despre Prima Întâlnire Compunerea Sa Contina 2 Cacofoni , Pleonasme , Un Verb La Mod Nepersonal Si Un Verb Copulativ
Gasiti Nr Abcd In Baza 10 Pt Care;abcd In Baza 10+bcd In Baza 10+cd In Baza 1o+ D=2014
Care Sunt Simbolurile Statului Roman ???
La Un Concurs De Alergare,baietii Trebuie Sa Parcurga De 5 Ori Traseul In Forma De Patrat Cu Latura De 75 Cm.Care Este Distanta Parcursa De Baieti?Repede!!
A)7 Saci Cantaresc Mai Mult Decat 3 Saci Cu 140 Kg.Cat Cantatesc 23 Saci? b)9 Copii Mananca 9 Inghetate In 9 Min.Cati Copii Mananca
Stabiliti Subiectele Si Predicatele.Adaugati Si Parti Secundare De Propozitie:Soarele Apune,Vine Furtuna,Varulire Cresc,Intunericul Coboara,Valurile Izbesc,Pere