RO Study
👤
Lqvander26
Lqvander26
27-05-2021
Geografie
a fost răspuns
2 fluvii din Canada!!
Răspuns :
Ccorina3
Ccorina3
27-05-2021
Răspuns:
MacKenzie si Yukon
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa O Reducere De 15%,un Penar Costa 34 Lei.Care A Fost Pretul Initial Al Penarului?
Doi Frati Isi Impart 28 De Bomboane Direct Proportional Cu Varstele Lor . Stiind Ca Cei Doi Copii Au 6 Si Respectiv 8 Ani , Calculati Cate Bomboane Primeste Fie
Maria Are 8ani.Fratele Ei Este Cu 3 Ani Mai Mic.Cati Ani Va Avea Maria Cand Fratele Ei Va Avea 13 Ani?
Imi Face Si Mie Cineva O Problema Cu Reactii Exoterme Si Una Cu Reactii EndotermeSi Sa Mi-o Explice :D
Formati Propozitii In Care Complementul Direct Sa Fie Exprimat Prin Numeral Cu Valoare Substantivala Si Prin Adjectiv Substantivizat.
Am Nevoie De O Compunere De Sfârșit De An ! Clasa A V-a...
Copiati Si Scrieti In Locul Punctelor Numere sau Unitati De Masura Pentru A Fi Adevarate Egalitatile :a) 5m³ = .... Dm³ = 0,005 .....b) 5m² = .... Dm² c) 3,73
Intr-o Cutie Avem Un Numar De Bomboane.Daca Le Impartim In Mod Egal La 4,6,8 Sau 9 Copii,raman De Fiecare Data 2 Bomboane.a)verificati Daca In Punga Pot Fi 146
Descompuneti In Factori Primi: E(x)=9(4x-2)la A 2-(x+6) La A 2
Un Container Are Forma Unui Cub ABCDEFGH Cu Latura De 10 M . In Acest Container Sunt Impachetate Cutii In Forma De Cub Cu Latura De 2 M .a) Cate Cutii Incap In