RO Study
👤
Pardutcaca
Pardutcaca
26-05-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutați-mă dau inima va rogg
Răspuns :
Nagytunde0419
Nagytunde0419
26-05-2021
Răspuns:
Cred că ajută
Aplicația : Photomath
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Lungimile Tuturor Muchiilor Unui Cub Este De 60.determinați Lungimea Diagonale Aria Laterala Și Volumul Cubului Clasa A VIII .
Ex 1 Urrrgenttt Cu Explicații
4 Adaugă Câte Trei Cuvinte Înrudite Cu: Flori Lumină A Lumina Luminos Luminis Culoare Prieteni Grijă 9
In Figura Alaturată Este Reprezentat Triunghiul isoscel ABC Cu Baza BC. Punctul D Este Mijlocul segmentului BC, AD-3cm Şi BD=4 Cm. Aria triunghiului ABC Este E
URGENT!!!! Rezultatul Calcului: |√3 - 3|=?Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați! (´ . .̫ . `)
SUBIECTUL Al III-lea (30 Puncte) Scrieți Rezolvările Complete. 5p 1. Cei 6 Baieţi Ai Unei Clase De Elevi Reprezintă 24% Din Numarul Total De Elevi Ai Clasei. (2
Suma Lungimile Tuturor Muchiilor Unui Cub Este De 60.determinați Lungimea Diagonale Aria Laterala Și Volumul Cubului Clasa A VIII .
Calculați Cel Mai Mare Multiplu Comun Și Cel Mai Mic Divizor Comun Al Numerelor 12 Și 10 VA ROG AM NEVOIE URGENTTTTTT
Puteti Sa Mi Explicati Teorema Impartirii Cu Rest Va Rog?
XIII.4.171. Pentru A Ajunge La Comoară, Trebuie Să Găseşti Codul Potrivit, Ordonând Crescător Numerele Aflate Sub Literele Scrise Pe Steluţe. A) A + 352-157 = B