RO Study
👤
Gherghinaandrei59
Gherghinaandrei59
26-05-2021
Matematică
a fost răspuns
1
Câte zile are anul?
Răspuns :
Xxdavidxx77
Xxdavidxx77
26-05-2021
Anul are 365 de zile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Denumirile Unităților De Relief Marcate Pe Harta Fizică A Lumii Cu Cifre De La 1 La..... 141.Munții...2. Munții...3. Câmpia...4. Câmpia...5. Munții...6.
Realizați Un Eseu Argumentativ In Care Să Vă Exprimați Opinia Valorificând Romanul Lui Liviu Lebreanu(minimum 150 De Cuvinte)Vă Rog Ajutați-mă!!!
Care Crezi Că Este Cel Mai Important Eveniment Din Istoria Românilor? Formulează Două Argumente Pentru Alegerea Ta.
Propoziție Cu Nai Dezlegat Nai Legat,n-are,n-ati,n-ai,n-aveti,cel,ce-l,cea,ce-a,cei,ce-i,ceai,ce-ai,cai,c-ai,căi,că-i.Va Rog Ajutați-mă
Cochez La Phrase Qui A Le Même Sens: a. Cette Chanson Est Un Tube. O Cette Chanson A Du Succes. O Cette Chanson Est Un Échec. b. Changez De Refrain! O Chantez U
Dimineata, Rezervorul Camionului Care Transprta Lapte Era Plin. Scrieti Cati Litri De Motorina A Consumat Si Cati Mai Avea In Rezervor La Fiecare Magazin Stiind
Ex 2 va Rog Dau Coroana !! scrieți Doar 7,1 Un Exemplu
Am Nevoie De Ajutor La Engleza Vă Rog Frumos!
Este Mai Jos Cine Ma Poate Ajuta
Recapitulare Finală 1. Citeşte Poezia Drumeție, După Maria Chirtoacă, Apoi Formulează Răspunsuri La Întrebările Din Cele Patru Cadrane De Mai Jos. Ce-nseamnă Va