RO Study
👤
Dumaionut829
Dumaionut829
26-05-2021
Istorie
a fost răspuns
Debarcarea din Normandia a avut loc la?
Răspuns :
Marioiacob66
Marioiacob66
26-05-2021
Răspuns:
19 august 1944 sper ca team ajutat
Answer Link
Anastasiapopa
Anastasiapopa
26-05-2021
Răspuns:
Operațiunea a început la 6 iunie 1944
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2(x+1)=12 SI 7(X-2)=21 aratati Pasi De Calcul
Scrie Un Scurt Text Cu Titlu \cum Am Venit Eu Pe Lume\la Educatie Pt Sanatate Clasa 3
CALCULATI SI SCRIETI REZULTATUL SUB FORMA DE FRACTIE ZECIMALA:3\5+3\5+4\5 = ?va Rogg Am Nevoie De La Tema De Maine!!!!
Spune-ti Mi Va rog Propozitii In Engleza Cu Cuvintele ,,myself,, , herself,, , Youself,, Himself,, Itself,, ,,oneself,,, ---intr-o Povestite Din Viata
Alcatuieste Cate Un Enunt,folosind Cuvintele,cuib parintesc ,basm Vrajit.va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Enunt Va Multumesc
Pretul Unui Obiect S-a Redus Cu 5%,apoi S-a Majorat Cu 5%. Dupa Cele Doua Modificari De Pret Obiectul Costa 79,8.care A Fost Pretul Initial Al Obiectului
Tara In Care Sa Inaugurat Primul Tren De Mare Viteza
A). Aria Dreptunghiului Cu Lungimea Egala De 6 Cm Si Latimea Egala Cu Jumatatea Din Lungime Este Egala Cu ....cm La Patrat b).aria Triunghiului Cu O Latura De 6
Salut!V-asi Ruga Daca Se Poate O Propozitie Cu voi Si O Propozitie Cu V-oi.Va Multumesc!
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Compunere De 150-250 De Cuvinte Asupra Titlului "povestea Cantarii ". Va Rooooooooog Ajutati-maaaaaa!!!!!!!!