RO Study
👤
Codrinvd
Codrinvd
24-05-2021
Geografie
a fost răspuns
scrie, la alegere un text nonliterar.
Răspuns :
Hamudikoumi131
Hamudikoumi131
11-08-2021
Răspuns:
1097537890166
Explicație:
88389955193
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alege Varianta Corectă De Răspuns.• Sunt Corpuri Cereşti Cu Căldură Proprie:a. Cometele. B. Meteoriții. C. Sateliţii.d. Stelele.. Sunt Corpuri Cereşti Alcătuite
1.Împarte Frazele În Propoziții Și Precizează Felul Lor! a. Ideea Lui Era Genială Și A Fost Premiată De Juriu. b. Mi-a Plăcut Să Merg La Munte. c. Băiatul Va De
A Citit Cineva Prietenul Din Viitor ,trebuie Sa O Prezint Maine Si Nu Am Terminat O Dci Daca Imi Spuneti Cum S-a Terminat Ar Fi Perfect. Va Rog Mult De Tot
Ex 1 intr- O Rezervatie Naturala, Ingrijitori Asigura Unui Zimbru Mascul Aceeasi Cantitate De Hrana Pe Care O Asigura Pentru 7 Pui De Zimbru. Stiind Ca 4 Pui D
3. Ciseşte Cuvinte Cu Înțeles O Pus:cadeau-zile-flämända-plänge-
Va Rog Ajutatima Este Urgent
Descompune Împărțitul În Sumă De Zeci Și Unități Apoi Efectuează Împărțirile 24 Împărțit La 4 18 Împărțit La 2 33 Împărțit La 355 Împărțit La 5 39 Împărțit La 3
Intro Prisaca Sunt 36 Stupi Simpli Si De 4 Ori Mai Putini Stupi Etajati .Cati Stupi Sunt In Prisaca?
Salut Care Mă Ajută Și Pe Mine Cu 2 Desene,unul Cu Un Poster Horror Și Unul Cu Activitățile Din 2020 Minim 2va Rog.
Copilul Meu Are Sa Rezolve: IX. Corecteaza Propozitile: • Cismăria E A Lui Domnu Popescu. Traverseaza Strada Copile •Numai Ieste Ridichi Si Rosi. Nu Intra Caine