RO Study
👤
Loladera
Loladera
07-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce sarbatori sunt in luna ianuarie?
Răspuns :
Mira100
Mira100
07-05-2015
Epifania Domnului (Boboteaza)= 6 ianuarie
Anul Nou = 1 ianuarie
Answer Link
Аноним
Аноним
07-05-2015
In luna Ianuarie sunt: Boboteaza; 6 ianuarie
Anul nou; 1 ianuarie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Volumul Maxim Al Unei Prisme Triunghiulare Regulate Care Are Diagonala Fetei Laterale Egala Cu Radical Din 3 M.
Urgent O Rețetă În Limba Engleza ....va Rog
Noaptea Vine/Pe Furis Este A)comparatie B) Epitet C)personificare ca Un Glas../Suna Codrii... A) Comparatie B)
Ajutati-ma Clik Pe Poza Multumesc
Sa Se Determine Numarul Submultimilor Cu Trei Elemente Ale Multimii {1,2,3,4,5} Care Contin Cel Putin Un Numar Par , Help ? Ples :(
Completeaza Spatiile Punctate Cu Complemente Potrivite : Eu ( Pe Cine ? ) ....... Apreciez Pe ( Pe Cine ?) ........ . ( Cui? ) ....... Dau Lui ( Cui ?) ....
Un Elev Constată Că Un Sfert Din Banii Economisiți De El Reprezintă Prețul Unei Rachete De Tenis ,iar Cu Restul Își Poate Cumpăra Încă O Rachetă Și Două Seturi
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titilu Viitorul Meu , Si Vreau Sa Se Vorbeasaca Cum Va Arata Viitorul Meu -Detali -Imi Place Gimnastica -Vreau Sa Devin Avocata Apoi
Dupa O Ieftinire Cu 20% Pretul Unei Carti Scade Cu 200 De Lei.Calculati Pretul Cartii Dupa Ieftinire.
Problema La Mate Fie Trei Nr Nat Daca Se Imparte Primul La Al Doilea Se Obtine Catul 2 Si Restul 1 Iar Daca Se Imparte Al Treilea La Al Doilea Se Obtine Catul