RO Study
👤
Mariadobre305
Mariadobre305
23-05-2021
Matematică
a fost răspuns
va roogggg ajutați-mă
Răspuns :
Co12
Co12
23-05-2021
In attach ai raspunsul. Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Un Etaj Dintr-un Zgârie Nori Are 38 M Clădirea Are 83 De Etaje Cât De Înaltă Este Clădirea Clasifica În Metri Decametru Kilometru
Pe O Dreapta G Deseneaza Punctele D,A,E,B Distincte Doua Cate Doua, Astfel Incat D Sa Fie Intre A Si B, Iar E Sa Fie Intre A Si D. A) Stabileste Ordinea Punctel
Ei Dulapuri Ale Unei Biblioteci Sunt În Total 502 Cărți- Ul Dulap, Dacă În Al Doilea Sunt 302, Iar În Al Treilea 108 Carti
Analizati Atributele , Subiectele, Predicatele Si Complementele!!! VA ROGGG AM NEVOIE URGENT SI IN MAXIM O ORA!!!! DAU 100P SI COROANA DAR NU SCRIETI IN GLUMA!
Hey! Îmi Puteți Explica Acest Calcul 1000:25=?
O Poezie Despre Maslin În Care Poezia Să Aibă Și Niște Curiozități Despre El
Analizati Toate Subiectele , Predicatele , Atributele Si Complementele Din Textele Din Poza! Am Nevoie Urgent!! DAU 100P SI COROANA!! URGENT!!
IV. Dacă Micşorăm Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Cu 40 Cm Obţinem Un Număr De Trei ori mai Mic Decât Latura Triunghiului. Determinaţi Latura Triunghiulu
Care Este Different Dintre Conditional Optativ Si Perfect Comus? Cum Pot Sa Le Identific??
Desenează Schema B În Caiet. Scrie În Locul Semnelor De Întrebare Denumirile Sistemelor De Susținere Reprezentate În Ima- Ginile Din Schema A. ? ? 2 3 1 B 6 4 5