RO Study
👤
ACEACE
ACEACE
23-05-2021
Limba română
a fost răspuns
Transforma cuvantul "om" in verb.
Răspuns :
Tudorgabriel03
Tudorgabriel03
23-05-2021
Andrei m-a omenit cu mezeluri și vin.
Answer Link
Ireqq
Ireqq
23-05-2021
Am devenit om bun făcând sport
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează O Compunere De 80-150 De Cuvinte In Care Sa Descrii Personajul Tau Preferat Dintr-o Opera Din Literatura Romana
Cum Se Analizeaza Adjectivul?URGENT
Aflati Inaltimea Unui Plan Inclinat Al Carui Lungime Este De 2m,stiind Ca Un Corp De 50kg,urca Fara Frecare,fiind Actionat De O Forta Activa 250N.Ce Masura Are
Va Rog!! 27/35 * X = 36/49 Va Rog E Urgență! !
Catalin A Confecționat 27 De Timbre Mari Si Mici. Daca Numarul Timbrelor Mari Estede Cel Mult 8,estimti Care Poate Fi Numarul Timbrelor Mici. Verificati Prin Ca
Construiti Enunturi In Care Cuvintul O Sa Fie Interjectie,pronume Personal, Articol Nehotarit,numeral Cardenenal
La Un Depozit S-au Adus In 3 Zile 860 Kg. De Legume.in Primele 2 Zile S-au Adus 428 Kg. De Legume,iar In A Doua Si In A Treia Zi 543 Kg. De Legume.cate Kg. De L
Cine A Fost Jarjac ?
Va Rog Frumos Sa Imi Rezolvati O Problema Pentru Fratele Meu Ca Nu O Stiu!! De Pe Tarla S-au Recoltat 140 De Tone De Cartofi In 3 Zile.In Prima Zi S-au Recoltat
Indica Valoarea Morfologica A Cuvantului Subliniat Din Structura Dintr-o (asemenea) Perspectiva Se Observa... . Alcatuieste Un Enunt In Care acest Cuvant Sa