RO Study
👤
Ionelaa266
Ionelaa266
23-05-2021
Engleza
a fost răspuns
2. Va rogggg..dau 20 de puncteeeeee!!!!!
Răspuns :
Teuta69
Teuta69
23-05-2021
1 be writing
2 have thought
3 finished
4 playing
5be doing
6be sunbathing
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Diferenta Intre Adj Propriu Zis Si Provenit Din Verb La Participiu . De Exemplu Astea Ce Sunt : Intelept , Destept , Fițos , Îngânfat , Plouat ?
Să Se Determine Ecuația Dreptei Care Conține Punctul A(2;5) Și Este Paralela Cu Dreapta De Ecuatie X+y-2=0.
Semne De Ortografie Si Punctuatie-Le Vreau Si Eu Pe Toate, Mai Ales Cele Universale Gen >**Cratima,semn De Ortografie, Marcheaza Elidarea Unui Sunte...
Care Este Diferenta Intre Adj Propriu Zis Si Provenit Din Verb La Participiu . De Exemplu Astea Ce Sunt : Intelept , Destept , Fițos , Îngânfat , Plouat ?
Pretul Unui Telefon A Scazut Cu 10% Si, Dupa O Saptamana A Mai Scazut Cu 10%.Dupa Cele Doua Modificari De Pret Telefonul A Ajuns Sa Coste 81 Lei. Care A Fost Pr
Determina Toate Numerele Naturale De Forma abc ,stiind Ca A=b+c=4 gaseste Toate Numerele Naturale De Forma A2b Ce Au Su
Ei Au adus Camasa Ce Tinea De Acest Costum.CE Are Valoarea Morfologica De ???
Stiu Cine Este Noul Dascal. In Aceasta Frazapredicatele Sunt: Stiu Si Cine Este. Dar De Ce Cine Este Se Ia Ca Predicat Nominal? Nu Am Prea Inteles In Clasa
Precizeaza Modul Si Timpul Urmatoarelor Verbeau Promisa Parasitrebuie sa Sduca se Vor Sui
Construieşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziţii În Care Să Existe O Propoziţie Subordonată predicativă, Introdusă Prin Conjuncţia Subordonatoare "să". Multum