RO Study
👤
Printesuca2238
Printesuca2238
22-05-2021
Matematică
a fost răspuns
E URGENT OFER ȘI COROANA!!!!!!!!!
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
22-05-2021
Explicație pas cu pas:
Mult succes în continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Dreptunghic În A, În Care AC = 8 Cm Și BC =10 Cm. Punctul M Se Află Pe Latura AB Astfel Încât MB = 2 Cm.
Comentează Textul De Mai Jos, În Minimum 50 De Cuvinte, Evidențiind Relația Dintre Ideea Poetică Și Mijloacele Artistice. Pe-ascuns De Ea, Cu Întristări Tăcute,
Explică Ce Culori Vor Avea Focurile De Artificii Dacă În Compoziția Substanțelor Vor Intra Săruri De Litiu, Sodiu, Potasiu, Calciu, Bariu.
(3/2)²:5+0,6:0,24= Va Rog Ajutatima
9. Asociază Textul Rochia De Magda Isanos Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De Cuvinte, O Valoare
Ex 12 Și 14 Va Rooggg
In Vesnicia Lunii Mai.(de D.Vişan-Dimitriu) 1.1. Care Este Atmosfera Conturata In Cadrul Versurilor?
Va Rog Ajutați-mă. Pana La Ora 23 Trebuie Sa Trimit Un Referat Sau Eseu Despre Revoluția Din 1989 A României. Va Rog Frumos Ajutați-mă. Dau COROANĂ. De Vro 10 R
4. Choose The Correct Answers. Mark: What 'will You / Are You Going To Do This Summer? Jenny: My Cousin Will/is Going To Visit Us And We Will / Are Going To Go
Calculații:a) 23°45'+58°35'=b)66°- 47°15'=c)12°25'x5:=d) 50:6=VA ROGGGG DAU 100 DE PUNCTE AM NEVOIE URGENTTTTT FĂCUT DE FOAIE VA ROGGGGGGGGGGGG