RO Study
👤
Truvaiilx
Truvaiilx
21-05-2021
Matematică
a fost răspuns
Buna!Va rog rezolvati pagina.
Răspuns :
Morariugianina0
Morariugianina0
21-05-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat
La ex 2 nu am făcut pana la capăt dar în rest da
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Propozitii In Care Pronumele Negativ Nimeni Sa Indeplineasca , Pe Rand , Functia Sinctactica De: S NP Cd Ci Ccl Ccm Cct Apg App
Precizati Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Propozitia Au Venit DOUAZECI DE COPII In Excursie
VA ROG MA AJUTATI???? Stiti Marimi Fizice Care Sunt Scalare??
Ce Intamplari Determina Observatiile Si Comentariile Naratorului?va Rog Ma Puteti Ajuta Este Din Textul Vizita Daca Nu Stiu Intrebarea Nustiu Ce Sa Ma Fac.
12,4 La Suta Din 7,5
[tex]Descompuneti~ In ~factori:\\ Yx^2-6xy+16y;\\ Yx^2+5xy+4y;\\ X^4-11x^2+30;\\ 5x+10;\\ 16x^2-9;\\ [/tex]
Va Rog Puteti Sa Ma Ajutati La Urmatoarea Cerinta:realizează Cu Ajutorul Expresiilor Frumoase O Descriere A Formei De Relief Deal.enumerati Bogatiile Pe Care L
Transforma Fractiile Date In Fractii Cu Acelasi Numitor ,apoi Calculeaza:1/2+2/4; 1/4+2/8;1/3+2/6;1/2+5/10;4/8+1/2.
1 Supra 1ori 2 + 1 Supra 2ori 3 + 1 Supra 3ori 4 + ... +2010 Supra 2011 Ajutati-ma Va Rog Nam Stiut Sa Explic Prea Bine Ori Inseamna Punctul Din Misloc.
Vreau Un Dialog Intre Mine Si Prietena Mea Despre Dialog. * Ltrebuie Sa Vorbim Despre Liceu Si Meserie*