RO Study
👤
Stefan8833
Stefan8833
21-05-2021
Limba română
a fost răspuns
cuvinte legate de cultura ( 5cuvinte)
Răspuns :
Idalblacki
Idalblacki
21-05-2021
Răspuns:
obiceiuri, traditii, supersitii, onoare, gandire bogata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asociază Textul Poetic Scrise De Ana Blandiana Cu Un Alt Text Literar Studiat Sau Citit Că Lectura Suplimentară În 50- 80 De Cuvinte Prezentând O Asemănare Și O
Va Rog Să-mi Spuneți Idei Pe Scurt Ale Sateliților Artificiali Și Naturali
Am Nevoie Până Maine De Ex 1, 2 Si 4! Dau Muuulte Puncte Si Coroana! Va Rog. REPEDE!!
Va Rog Mult De Tot Sa Ma Ajutați
Triunghiul Oarecare ABC Are Centrul De Greutate G. Dacă M Este Mijlocul Segmentului BC, Să Se Determine Numărul Real A Astfel Încât AG = A · MA. Prin Vectori, V
Se Consideră Rombul ABCD Cu E Si F Mijloacele Laturilor AB, Respectiv BC. Dacă P Este Un Punct In Interiorul Rombului Cu Proprietatea Ca PE CE ŞI AF = PF, Arăta
Vrei Sa Citesti 300 De Pagini. Daca 10 Pagini Inseamna 20 De Minute, Cat Timp Va Dura Sa Le Citesti Pe Cele 300? Sa Imi Explicati, Va Rog, Si De Ce Ati Facut C
Ce Semne De Punctuație Apar În Formularea Răspunsurilor De La Exerciții? Care E Rolul Semnelor De Punctu- Atie Identificate De Tine?
REPEDE, VA ROG! Astept Un Raspuns In Engleza/romana!!! It Is Often Considered That Parents Have The Highest Expectations From Their Eldest Children, But Also T
Ce Forma De Relief Predomina În MALTA ?