RO Study
👤
Do544782
Do544782
21-05-2021
Ed. muzicală
a fost răspuns
Vă rog toate cerințele !!!e urgent!!!!!!!
Răspuns :
Anneliehada
Anneliehada
21-05-2021
Răspuns:
A. b)
B. c)
C. b)
la celelalte stiu dar nu stiu cum sa ti explic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuația: -108 : X = -18Dau Coroana Va Rog Repede
Suma A Două Numere Este 37 Dacă Îl Împart Pe Primul La Al Doilea Obțin Câtul 8 Și Restul 1 Află Numerele.Prin Desen Vă Rog!
WordWiseExpressions With Get1 Look At The Sentences From The Unit So Far.Choose The Correct Meaning Of Get In Each One.1 They're Trying To Get Back To The USA.2
Se Dau Numerele 3,6,9 , Vu 300 Mai Mari , De 300 De Ori Mai Mari , Cu 3 Mai Mici , De 3 Ori Mai Mici a)cu 3000 Mai Mari b)de 300 De Ori Mai Mari c)cu 3 Mai Mic
VĂ ROG DIN TOT SUFLETUL DAU COROANA ❤❤❤❤❤❤Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Sa Argumentezi Daca Învățarea Poate Avea Loc Sau Nu In Afara Șco
Va Rog Ajutatima!!Dau Coroana Daca Mi Le Rovati Pe Toate!!!
Circle The Correct Words.1 They Would Learn, Learned More If They Would Listen/listened More Carefully.2. If My School Would Be/was A Long Way From Home,I Would
URGENT. DAU COROANA. AM SI EU NEVOIE DE ACESTE EXPRESII REZOLVATE. URGENT !
5 Mentionează Câte Litere Si Câte Sunete Au Cuvintelw- Geam , Pălarie , Hidrocentrala, Xerox, Cer,geamgiu, Gheorghe, Chipes
Conjugarea Și Timpul Verbelor Următoare: „au Cântat”, „băuse”, „vor Crede” Și „să Fi Citit”: a. I, Perfect Compus; A III-a, Perfect Simplu; A II-a, Viitor; A IV